avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Psihoza covid asupra convocarii AGP
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Psihoza covid asupra convocarii AGP

Spectrul incidentei contaminarii coronavirusului nu afecteaza convocatea si tinerea A.G.a .asociatiei de proprietari in conditiile prevazute de lege ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:48, 26 Februarie 2020
Riscul infectarii cu virusul mentionat exista peste tot,nu numai in cazul adunarilor generale a proprietarilor din imobil
Masurile de protectie impotriva virusului pot fi utilizate si pe parcursul sedintei adunarii generale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunare generala Ion Artene Ion Artene Buna Ziua. Vreau sa stiu daca in conditiile actuale trebuie tinuta adunarea generala anuala cu tot ce inseamna - a 2 a convocare la neprezentare , raport ... (vezi toată discuția)
Stop activitate casierie la asociatiile de proprietari ? tomasso tomasso In contextul modificarilor legii penale privind conduita sociala responsabila in prevenirea si raspandirea coronavirusului (COVID-19) se are in vedere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o situatie si nu stiu cat de legala este. la asociatia ... Catalin costache Catalin costache Buna ziua. Am o situatie si nu stiu cat de legala este. La asociatia de proprietari unde sunt administrator sa hotarat sa nu se mai tina adunari generale ... (vezi toată discuția)