Buna ziua. Am avut o vizionare la un apartament cu un agent imobiliar. Asa cum se practica acte semnate la volt de strada,pe numele sotului. Neam intalnit.. Am avut discutie cu proprietarul... Cu agentul... Nu neam pus de acord la pret si comision.. Am primit telefon dupa cateva zile de la agent ca nu este proprietarul de acord cu suma noastra si atat. Ulterior mama mea s-a intalnit cu proprietarul( gasind anuntul lui personal pe internet) si a actizitionat apartamentul. Dupa aprocimativ o luna a primit sotul meu telefon de la agent ca v-a fi dat in judecata conform clauzelor contractului de vizionare., ca a cumparat mama mea apartamentul. Am primit pe whathap si o copie de pe contract (pe loc la vizionare nu am primit) si culmea e trecuta si mama mea. Ce se poate face?
Cititi clauzele contractului de vizionare si vedeti ce este stipulat cu privire la obligatia de a nu contacta ulterior vanzatorul si a nu incheia contractul de vanzare-cumparare.
Contractul de vanzare-cumparare a fost incheiat de mama dvs. ?
Dar...chiar si in situatia in care mama dvs nu a fost la vizionare si nu a semnat contractul de vizionare, daca agentia face dovada faptului ca exista o legatura intre semnarea contractului de vanzare-cumparare si vizionarea facuta de dvs., ceea ce nu este foarte greu.... atunci lucrurile nu sunt atat de simple.
Cum a aflat agentia cui a vandut proprietarul apartamentul ?
Intr-adevar, si agentia are o problema daca mama dvs. a fost trecuta ulterior in contractul de vizionare.
Avand in vedere situatia dificila prezentata, cu atat mai mult trebuie sa va aparati in proces.