avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare datorii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare datorii

Buna ziua, unchiul meu in vârsta de 75 ani bolnav de cancer in faza terminala este pe cale sa fie pacalit de 2 persoane. Am încercat printr-un proces de punere sub Interdicție sa blochez vânzarea apartamentului sau, proces in care expertiza INML l-a desemnat capabil sa-și administreze singur bunurile. Am plătit restanțele acestuia timp de 4 ani pt.a nu fi evacuat de asociația de proprietari. Va rog sa ma sfătuiți cum îmi pot proteja unchiul pt.a nu fi aruncat in strada. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:04, 2 Martie 2020
Din pacate nu il puteti proteja cu forta. Daca nu ati reusit sa il puneti sub interdictie, omul este liber sa face ce doreste cu bunurile care le detine. In ce sens doresc sa il pacaleasca cele doua persoane?
Deschideti proces si obtineti banii platiti la asociatie.
Asa veti putea ajunge la executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract inchiriere helpme helpme Am intrat intr-un mare necaz si va rog din suflet sa ma ajutati macar cu niste sfaturi. Am inchiriat cu contract prin Administratia Financiara Sector 1 o ... (vezi toată discuția)
Exista o lege la care aș putea apela pentru a proteja părinții ... marius1272 marius1272 Exista o lege la care aș putea apela pentru a proteja părinții mei bătrânii împotriva persoanelor așa zise bine voitoare care le dau târcoale in ... (vezi toată discuția)
Succesiune mostenire Mihai Mar Mihai Mar Buna ziua! Numele meu este Mihai. In zilele urmatoare va trebui facuta o succesiune a unui apartament . Bunica mea a decedat in urma cu 5 luni si singurii ... (vezi toată discuția)