avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Coeficintul de salarizare se poate micsora
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Coeficintul de salarizare se poate micsora

Buna ziua, Coeficientul de salarizare într-o instituție publica (Primarie),funcția referent casier, în 30.09.2019 a fost 1.64 iar la data de 31.01.2020 s-a micșorat la 1.53 odată cu creșterea salariului minim la 2230lei , ca să nu crească salariul Întrebarea mea este: - este legal micsorezi coeficientul din grila salariala ?
Ultima modificare: Luni, 2 Martie 2020
fogorosionel, utilizator
Cel mai recent răspuns: fogorosionel , utilizator 12:43, 19 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum a fost stabilit coeficientul de salarizare in 2019? (HCL sau Decizie Primar)
Va multumesc foarte mult pentru raspuns! Ce ma sfătuiți să fac in continuare?

Cornel Vasile a scris:

Cum a fost stabilit coeficientul de salarizare in 2019? (HCL sau Decizie Primar)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu 1.este corectă decizia de a micșora nivelul coeficientului ... 1.Este corectă decizia de a micșora nivelul coeficientului aplicat salariului de bază? Consider că acest coeficient care exprimă niște calități ... (vezi toată discuția)
Salariul minim ionelsoare ionelsoare Buna ziua Daca salariul minim brut a crescut de la 700 la 750 si eu am 800 al meu creste? Multumesc (vezi toată discuția)
Salarii VIOLETA_Violeta_13 VIOLETA_Violeta_13 1. LEGAT DE INCADRARI : In acest moment conform Legii 153/2017 noi functionam dupa grila ANEXA III CULTURA In 2017 institutia noastra avea salarizati 2 ... (vezi toată discuția)