avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Problema evidenta populatiei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Problema evidenta populatiei

Buna ziua. Situatia e urmatoarea :
1. Apartamentul in care locuim de 25 de ani a apartinut parintilor sotiei, ei locuind intr-un apartament care ne apartine;
2. Acum zece ani tatal sotiei a decedat;
3. Anul trecut s-a facut succesiunea, in favoarea sotiei (proprietate nuda) cu uzufruct pentru mama ei;
4. Mama sotiei, din motive de sanatate, locuieste intr-un asezamant pentru batrani si se deplaseaza cu greutate.
Avand in vedere cele de mai sus intrebarea e urmatoarea : este corect ca la evidenta populatiei sa mi se ceara declaratie notariala din partea mamei sotiei, pentru oricare membru al familiei la schimbarea cartii de identitate ?

Alte discuții în legătură

Implicatiile uzufructului viager dariad dariad Eu si fratele meu avem certificat de mostenitor cu partaj succesoral. Conform acestuia, el detine un apartament mostenit, pentru care eu am drept de uzufruct ... (vezi toată discuția)
Uzufruct? georgianaion16 georgianaion16 Buna seara! Vreau sa imi cumpar un apartament si pe un site specializat am gasit o oferta : un apartament cu 2 camere la un pret avantajos, am sunat si am ... (vezi toată discuția)
Sunt proprietarul unei garsoniere cu uzufruct viager pentru mama mea bolnavă, internată într-un așezământ. o pot vinde? nahir nahir Buna ziua, Sunt proprietarul unei garsoniere cu drept de folosinta viagera pentru mama mea. Mama mea este insa internata la un asezamant pentru batrani ... (vezi toată discuția)