avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... pierdut subiect deschis ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

pierdut subiect deschis ...

... m am inregistrat ieri .Am inregistrat o cerere ... calcul corect al concediului medical ... as vrea sa l puteti recupera ... nu mai am puterea sa scriu repede .. am o forma de cancer ... mii de multumiri ! ... m a anuntat ca este inregistra .. nu stiu unde si vreau raspuns!
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 15:25, 14 Decembrie 2009
Din pacate, mesajul dumneavoastra nu s-a inregistrat ieri. Am cautat in baza de date si acesta este singurul mesaj inregistrat de dumneavoastra. Imi pare rau.
.. Nu este posibil sa postez iar sa dea raspuns sa astept .. ca se confirma apoi .. nu mai este tostarea ... tehnica site ?????
Buna ziua. Din ce inteleg din mesajul dvs, ma intrebati daca este posibil sa mai postati o data mesajul. Raspunsul este da, este posibil. Scrieti inca o data si cineva o sa va dea raspuns.

Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari forum 12 august 2011 pianistul pianistul Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina ... (vezi toată discuția)
Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar cu asigurare neclara mady_geo mady_geo Buna ziua! In anul 2005 tatal meu a facut un credit ipotecar pentru a-si cumpara un apartament cu 2 camere, care bineinteles avea si o asigurare de viata. ... (vezi toată discuția)