avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda viteza Bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda viteza Bulgaria

Am primit pe 3.03.2020 o scrisoare de instiintare prin cutie postala Star post, ptr amenda Bulgarie depasire viteza valoare 200€, data depasire 16.06.2018! Data Emitere scrisoare 19.09.2019!
Data primire posta Romania3.03.2020 cum procedez? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ancaroxanat , utilizator 11:40, 14 Mai 2020
Conform legislatiei din Bulgaria.
Nu calculatie vreun termen conform legislatiei nationale.
Buna ziua!
Cum ati rezolvat situatia.?
Si tatal meu a primit acum o notificare si este in aceeasi situatie.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda circulatie bulgaria maryan52 maryan52 Daca am primit notificare din bulgaria ptr amenda din iunie 2018, editata septembrie 2019 data primirii martie 2020, ptr depasire viteza , iar notificarea nu ... (vezi toată discuția)
Notificare plata amenda din bulgaria Oliv_ia Oliv_ia Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu o amenda auto primita din Bulgaria. Am primit in data de 20.03.2015, prin posta, cu confirmare de primire, o ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de informare Grace2 Grace2 Buna ziua! Am gasit la cutia postala o Scrisoare de informare din Germania prin care se spune ca intr-o zi din octombrie am depasit viteza admisa (30 km/ h) ... (vezi toată discuția)