avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Filmarea fără acord
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Filmarea fără acord

În timpul unei ședințe în cadrul asociației de proprietari am avut discuții aprinse cu o vecina pe motiv că soțul ei mi-a zgaraiat masina intenționat!Mentionez ca eram la volan,ploua afara si nu ma observat!Cu cheia mia zgaraiat capota!În timpul discuțiilor cu soția lui aceasta ma filmat cu tel fără acordul meu!Cum sa procedez?Este legal asa ceva?

Alte discuții în legătură

bicicleta zgariata vip2you17 vip2you17 Buna seara ma numesc razvan eu locuiesc impreuna cu 2 copiii si nevasta stam in chirie am o problema am legat bicicleta la partner mereu eu locuiesc la ... (vezi toată discuția)
Filmarea de pe aparatul radar Harabagiuciprian Harabagiuciprian Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care nu se observa pe filmarea de pe apratul radar persoana care conduce autoturismul se poate anula procesul ... (vezi toată discuția)
Distrugere/ zgariat autoturism Waky Waky Buna seara, postez aici in speranta ca voi gasi cea mai buna cale de a mi se face dreptate. Acum doua seri am ridicat stergatorul unui vecin care ... (vezi toată discuția)