avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Acces la un dosar de insolvență
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Acces la un dosar de insolvență

Bună ziua,

Am moștenit niște acțiuni, primite de tata în anii '90 prin programul de privatizare în masă. Actualmente societatea respectivă este în procedura de insolvență la Tribunalul București, acționarul majoritar (98%) fiind și creditor majoritar. Unul din ceilalți creditori susține că această insolvență este o mascaradă gândită de majoritar să-i înșele pe minoritari. Eu, având calitatea de acționar minoritar, cum aș putea verifica corectitudinea procesului de insolvență? Următorul termen e în aprilie.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2020
owlman, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu rrocambole rrocambole Administratorul unei societati comerciale pe actiuni X, a vandut toate activele societatii la preturi aprox. 5 ori mai mici decat cele de piata iar banii ... (vezi toată discuția)
Revocare administrator Am o situatie mai dificila si ma intreb daca cineva s-a intalnit cu un asemenea caz si ce e de facut. In speta, am un administrator numit prin act ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala radiata parte vatamata si parte civila rrocambole rrocambole Administratorul unei societati comerciale X, cu aprobarea actionarului majoritar, a comis mai multe infractiuni prin care societatea comerciala a fost ... (vezi toată discuția)