avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua - grupa a II-a
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua - grupa a II-a

Va rog sa ma îndrumați unde ar trebui sa se adreseze parinti mei pentru a beneficia de grupa a doua de munca
Tata are 24de ani 8 luni si 7 zile.
Mama are 20.ani si 8 luni.
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 5 Martie 2020
La fostii angajatori sau daca acestia nu mai exista la detinatorii legali ai arhivei acestora pentru a li se elibera adeverintele respective, conform Anexei 14 la HG 257/2011..
Cornel Vasile, Consilier juridic
Pentru acesti ani:
Au adeverinte ?
Sunt mentionati in carnetul de munca ?
Da au adeverinte si sunt trecute si carte de munca
Atunci nu le mai trebuie nimic ... la depunerea dosarului de pensionare se vor depune si acele adeverinte .
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrisuri carte de munca Bersfil Bersfil CJP imi refuza recunoasterea Grupei I de Munca , trecuta prin mai multe inscrisuri in Cartea de Munca (conform anexei I pct 25 Ord 50/1990 - in dreptul ... (vezi toată discuția)
Probleme in recunosterea grupei a ii a de munca pentru pensie anticipalta gradinaru claudia gradinaru claudia Buna ziua, Mama mea, cu data nasterii 23.09.1958, a depus cerere pentru pensionare anticipata partiala si avand o vechime in munca de 29 ani si 6 luni din ... (vezi toată discuția)
Adeverinta incadrare in grupa ii de munca gabormak gabormak Am lucrat ca subinginer constructor 4 ani la TCMM (Bucuresti, Filiala Moldova Noua) Cum pot dovedi c-am lucrat in grupa a II-a de munca ? as avea nevoie pentru ... (vezi toată discuția)