avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce pot face?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce pot face?

Pot fi concediat fara a fi informat ca se desființează postul desii angajatorul a angajat o altă persoană pe postul meu ?
Am nevoie urgentă de ajutorul Dvs
Va stau la dispozitie pentru a va explica ce sa intamplat in detaliu
Multumesc !
Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2020
Patran, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 6 Martie 2020
Decizia de desfiintare a postului nu este obligatoriu a fi comunicata salariatului ... insa instiintarea de preaviz poate fi emisa sau nu de catre un angajator ... nu exista text de lege care sa prevada aceasta obligativitate, insa practica uzitata este in sensul comunicarii preavizului salariatului care urmeaza a fi concediat.

Detalii mai gasiti si aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere Iuhasz_Timea Iuhasz_Timea Buna ziua, In cazul in care vrem sa concediem un angajat ca se desfiinteaza postul lui, dar a trecut perioada de proba cu 15 zile, trebuie sa intocmim ... (vezi toată discuția)
Încetare contract de muncă Silvia-Gabriela Silvia-Gabriela Bună seara! Vă rog să mă ajutați cu o informație legata de încheierea Contractului ontractului de muncă în condițiile în care am primit o ... (vezi toată discuția)
Concediere Vioreld Vioreld mai este obligatoriu ca in decizia de concediere sa se treaca daca i se ofera sau nu un alt post in firma? (vezi toată discuția)