avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Masteranda anul 2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Masteranda anul 2

Buna ziua, sotia mea este masteranda anul 2, insarcinata in luna a-2-a, in iunie sustine disertatia, ar urma sa nasca in octombrie. Poate primi indemnizatie? ..teoretic anul universitar se termina in septembrie.Astept raspuns.Multumesc :).Eu sunt Masterand in anul 1. NU avem angajare .
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2020
B1992, utilizator
Cel mai recent răspuns: B1992 , utilizator 23:11, 6 Martie 2020
Numai daca masterul este urmat la cursuri de zi ...
este la zi, dar cine poate aplica? sotia sau eu ?care ar fi suma?Multumesc :)
Ori dvs ,ori sotia puteti intra ... in calitate de masterand, indemnizatia ar fi de 1250 lei.
Mulțumesc frumos pentru informații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului pentru mamele studente lormar lormar buna seara, am si eu o intrebare. daca sunt studenta in anul I , primesc indemnizatie de crestere a copilului?sau doar daca as fi terminat facultatea? (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pavalsimona pavalsimona Buna ziua! As avea nevoie de un sfat! Sunt insarcinata si conform doctorului, ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii septembrie. Mentionez ca sunt in al ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa master Patricia Darina Patricia Darina Buna ziua! Am si eu urmatoarea situatie, sunt studenta la master in ultimul an iar acum pe 27 septembrie am sa sustin lucrarea de disertatie. Sunt si ... (vezi toată discuția)