avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire suspendare concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire suspendare concediu crestere copil

Buna ziua. Am un baietel care face 2 ani in 10 aprilie. Am luat alocatia si indemnizatia pana acum dar urmează sa depun actele pt continuarea concediului din motiv de handicap al copilului. Sotul meu a renuntat la luna tatalui iar eu trebuie sa duc acte de la firma pt continuare pana in 10 martie. Cum anume ar trebui procedat si ce cereri trebuie sa fac pt a fi bine caci cei de la firma nu prea stiu. Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: Elena Pro , utilizator 14:18, 6 Martie 2020
Depuneti o cerere la angajator pentru prelungirea duratei CCC la care se ataseaza copia certificatului de handicap al copilului.

In baza cererii dvs., angajatorul va emite decizia de prelungire a suspendarii c.i.m.
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu crestere copil Ilonamax Ilonamax Se poate prelungi concediul de crestere al copilului daca firma la care am lucrat a fost dizolvata voluntar si lichidata simultan? (vezi toată discuția)
Procedura prelungire concediu ingrijire copil pana la 3 ani rambela rambela As dori sa stiu care este procedura de prelungire a concediului de ingrijire copil pana la 3 ani(cu handicap) , sau macar actul normatic unde pot sa o gasesc . (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil /insotitor copil handicap sporissimina sporissimina Buna ziua.la sfarsitul lunii i se elibereaza pentru fetita mea de 1an si 5luni certificat de handicap grad 1(probleme cardiace) pentru 6luni de zile dupa care ... (vezi toată discuția)