avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... , Adăugare \'\' la o casa
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

, Adăugare '' la o casa

Bună ziua! Am construit o casa p+m cu toate documentele și autorizațiile în regula. De. A lungul anilor, construind. O, anumite idei le. Am schimbat, de ex. Încălzirea care inițial o gândisem cu șemineu și sobe, ne. Am gândit sa o facem cu centrala. Casa, pe proiect este de 7,50 pe 15.25....in realitate x diverse motive casa am construit. O de 6,5 pe 15 incluzând zidurile, nu vorbesc de spațiul utilizabil. Pt. Centrala este nevoie de o cămeruta separat. Ne. Am gândit sa o facem în,, continuarea casei, având în vedere ca acum izolam, sa izolam tot. Pt. O,,,, adaugitura'' cam de 3m pe 3.5/4 am nevoie de alte acte? Având în vedere că, ca și metrii pătrați construiți, chiar incluzând camera centralei, sunt sub!?!? ce am aprobat pe proiect? Va mulțumesc din suflet, anticipat!!!!!

Alte discuții în legătură

Problema hornul Porolissum Legend Porolissum Legend Bună, am achiziționat recent un apartament și o mansarda într-un bloc cu un etaj(construit în 64). Am achiziționat apartamentul de la etaj. Am început ... (vezi toată discuția)
Care este distanta minima intre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile blocului vecin ieia ieia V-as ruga sa-mi raspundeti daca este prevazuta, legal, distanta minima dintre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile vecinului de bloc. Cele doua ... (vezi toată discuția)
Proiect gaze alexyonutz92 alexyonutz92 salut! De curand am intrebat furnizorul daca imi poate executa proiectul pentru montarea centralei termice (pentru incalzirea locuintei). Tin sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)