avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia unui minor 1 an și 9 luni) alăptat pe timp ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia unui minor 1 an și 9 luni) alăptat pe timp de zi când doarme și noaptea

Bună tuturor, am o prietena într-o situație destul de neplăcută, e măritată de 2 ani dar în urma cu câteva luni a avut un moment de pierdere și a vorbit cu alți bărbați pe site-uri de socializare iar în urma conversațiilor a ajuns sa trimită poza în lenjerie intima sau chiar nud, ia vrea sa plece de la soțul ei, iar el o amenință că nu va obține custodia copilului din motiv ca e o mama denaturata. Are vreo șansă să obțină copilul și sa nu mai stea sa sufere lângă el? Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Lorii97 , utilizator 14:23, 8 Martie 2020
Și mama își va lua avocat, dar tatăl nu cred ca va putea creste copilul deoarece el lucrează de dimineață până seara și în plus consuma și alcool (bere , 3,5 l pe seara) . În aceste condiții, poate obține el, domiciliul copilului?

Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Martie 2020
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conteaza foarte mult unde va veti judeca.
Sunt instante si instante si conteaza foarte mult si acest aspect.
In unele locuri pot avea loc rasturnari de rezultate in mod imprevizibil.
Daca locuieste cu bunica paterna a minorului puteti avea surprize neplacute desi in mod normal ati avea prima sansa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Martie 2020
gi-jane2, moderator
În Timișoara va fi judecata, bunica paterna are handicap locomotor (merge foarte greu) și handicap auditiv (trebuie sa urli ca să te, audă) deci nu e o soluție cu bunica paterna

Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Martie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliu unui minor Lorii97 Lorii97 Bună tuturor, am o problema destul de neplăcută, sunt măritată de 3 ani dar în urma cu câteva luni am avut un moment de pierdere și am vorbit cu alți ... (vezi toată discuția)
Domiciliul unui minor alaptat Lorii97 Lorii97 Bună tuturor, am o problema destul de neplăcută, sunt măritată de 3 ani dar în urma cu câteva luni am avut un moment de pierdere și am vorbit cu alți ... (vezi toată discuția)
Custodie in caz de divort Mirela092 Mirela092 Buna ziua. Va voi spune pe scurt despre ce este vorba. Sunt cu sotul meu de 5ani si avem un baiat de 1an si 4luni. Eu locuiesc cu el in apartamentul bunicii ... (vezi toată discuția)