avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Acte necesare pentru deschiderea unui birou de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Acte necesare pentru deschiderea unui birou de asigurari

Buna ziua as dori daca cineva stie care ar fi pasi de urmat pentru deschiderea unui birou de asigurari ? Am un SRL cu cod caen secundar pt asigurari , spatiu inchiriat dar nu stiu urmatorii pasi de urmat . Trebuie contract cu salubritate, dosar la primarie, dosar la pompieri sau nu . Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: maier26 , utilizator 09:11, 7 Martie 2020
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Multumesc eu sunt asistent broker iar acesta v-a fi un punct de lucru al agentiei la care eu m-am inscris . Este sediu in oras , acesta e doar un punct de lucru. Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari obiect secundar de activitate efuionut efuionut Buna ziua, Am urmatoarea intrebare vreau sa imi deschid un srl cu obiect principal de ativitate 6312 Activitati ale portalurilor web, pe langa asta vreau sa ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar sau punct de lucru? onutza29 onutza29 Buna ziua.Doresc sa imi deschid un birou in vederea oferirii de servicii privind redactarea si implementarea planurilor de afaceri a caror sursa de finantare ... (vezi toată discuția)
Inrewgistrare punct lucru tvetanka tvetanka am un srl cu sediu in jud gr si as dori sa deschid un punct de lucru in bucuresti,care sunt pasii de urmat ? am un spatiu inchiriat in buc. (vezi toată discuția)