avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asigurari obiect secundar de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asigurari obiect secundar de activitate

Buna ziua,
Am urmatoarea intrebare vreau sa imi deschid un srl cu obiect principal de ativitate 6312 Activitati ale portalurilor web, pe langa asta vreau sa imi adaug ca obiect secundar de activitate intermedieri in asigurari. Nu conteaza titulatura ideea e ca vreau sa fac un contract de colaborare cu un broker de asigurari prin care eu sa pot face asigurari (asistent in brokeraj sau ceva de genul asta). Cautand pe net am vazut ca trebuie cod caen unic, dar am inteles ca se poate si fara cod caen unic 6622 (vezi posta romana care si-a adaugat acest cod ca si obiect secundar). Va rog sa ma lamuriti cum trebuie sa procedez pentru a putea face asigurari ca si obiect secundar de activitate (mentionez ca nu vreau sa devin broker de asigurari si doar in contract de comision/mandat cu un broker de asigurari). Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 16 August 2011
efuionut, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot sa adaug cod caen 8219 la cod caen 6622? judit2000 judit2000 Buna ziua. Vreau sa stiu daca la infiintarea unei firme SRL,cu activitate principala Cod CAEN 6622 pot sa adaug ca activitate secundara si Cod CAEN 8219? (vezi toată discuția)
Firma cu cod caen 6622 - asistent in brokeraj BodooitBv BodooitBv Buna seara, Am rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca in mod cert cu urmatoarele: Am un SRL cu obiect de activitate comert, de curand am semnat un ... (vezi toată discuția)
Caen secundar 6622 KUZMICI2005 KUZMICI2005 Buna seara, Am rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca in mod cert cu urmatoarele: Am un SRL cu obiect de activitate comert, de curand am semnat un ... (vezi toată discuția)