Buna seara. Inainte de a pune intrebarea voi explica situatia actuala.
Sunt vecin cu o gradinita patronata de primaria orasului. Cele 2 proprietati sunt delimitate de un gard aflat in proprietatea gradinitei, actualmente distrus si neintretinut de proprietar ( gradinita, adica primaria). La 1m de proprietatea mea exista un falnic stejar care a fost puternic toaletat in luna februarie 2018, la cererile mele repetate. Dupa toaletare, toate crengile taiate au cazut si ramas pe gradina mea. Mentionez ca din acele crengi , ajustate de mine , am creat un gard inestetic, dar util, fara a afecta limita de proprietate a gradinitei. Actualmente se fac presiuni , somatii si amenintari asupra mea pentru a ridica acele crengi cazute din copacul cu pricina.
As dori un raspuns la Intrebarile:
1) Mai pot solicita inca primariei sa-si ridice toate crengile aflate acum , sub forma de gard -obstacol pe limita de proprietate, dar in gradina mea?
2) In baza carei legi pot solicita primariei sa-si refaca propriul gard, la min 2m inaltime, intrucat acum este distrus ( este foarte vechi de 44 de ani) ?
Tulburare posesie
vasilemb
Eu am gard pe proprietatea mea si bunicul mi-a spus ca atunci cand l-a construit a lasat 1 m din proprietate ca sa il poata repara si ca sa nu creasca pomi la ... (vezi toată discuția)