avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire drept Circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire drept Circulatie

Am o problema, in decembrie am circulat fara a aveea placutele montate pe masina, am fost oprit si mi sa retinut permisu, si mi sa facut dosar penal.

Am prelungit dovada de 2 ori, acum cateva zile am comis un furt si mi sa facut dosar penal.

Este posibilitatea sa nu mi se mai prelungeasca dovada pentru aceasta fapta? are vreo legatura furtu-l cu prelungirea dovezii?

Multumesc mult anticipat
Nu are legatura.
Da, nu are legatura.
Daca aveti avocat se poate ocupa acesta de prelungire contracost.
Va multumesc foarte mult, domnule avocat , deci ma pot duce la parchet ca de fiecare data pentru a face cererea de prelungire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat,dovada inlocuitoare Stefanandrei85 Stefanandrei85 Buna seara! In urma unui accident mi-a fost suspendat permisul,s-a deschis un dosar penal pt vatamare....iar dovada de 15 zile expira in curând.. ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu numerele rosii expirate de 3 zile, dar masina obtinuse deja numerele negre Ionut222 Ionut222 Buna ziua! In data de 05.09.2008 am circulat cu numerele rosii expirate, am fost oprit de catre un agent de polite rutiera. Mi-a solicitat actele la care ... (vezi toată discuția)
Dosar penal; numere provizorii expirate Gabriel231 Gabriel231 spuneti-mi si mie daca exista ghinionul de a face puscarie?iar daca mi se va solutiona o amenda penala dupa cat timp se va sterge din cazier??? va rog mult ... (vezi toată discuția)