adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

marianpr 
	    	Utilizator

marianpr 
	    	Utilizator	    

marianpr, utilizator
 marianpr, utilizator 	
			 adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

adriandimitriu, utilizator
 adriandimitriu, utilizator 	
			 marianpr 
	    	Utilizator

marianpr 
	    	Utilizator	    

MXO95	                   

Am intrat intr-o zona cu acceul interzis autovehiculelor, mai exact pe liniile de tramvai (Piata Libertatii-Timisoara, pt cei care stiu) Merg 200 m si vad un ... (vezi toată discuția)
	                    MXO95	                   

Am intrat intr-o zona cu acceul interzis autovehiculelor, mai exact pe liniile de tramvai (Piata Libertatii-Timisoara, pt cei care stiu) Merg 200 m si vad un ... (vezi toată discuția)

josephine_cointreau	                   

Am primit la firma pe care o detin o solicitare din partea politie locale - Directia de Ordine Publica, prin care mi se solicita sa ma prezint la institutie ... (vezi toată discuția)
	                    josephine_cointreau	                   

Am primit la firma pe care o detin o solicitare din partea politie locale - Directia de Ordine Publica, prin care mi se solicita sa ma prezint la institutie ... (vezi toată discuția)

megane	                   

Acum cateva zile am fost inregistrat de un radar \"tip nou\" cu 78km/h in localitate. As vrea sa contest PV pentru modul de amplasare a radarului. Acesta era ... (vezi toată discuția)
	                    megane	                   

Acum cateva zile am fost inregistrat de un radar \"tip nou\" cu 78km/h in localitate. As vrea sa contest PV pentru modul de amplasare a radarului. Acesta era ... (vezi toată discuția)