avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Procuror in Romania ?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Procuror in Romania ?

Salut! Ma numesc Antonio si sunt elev in clasa a11-a la un liceu cu profil matematica-informatica. Dupa terminarea liceului ma gandeam sa aplic la UB, sa merg pe mai departe cu dreptul, ma pasioneaza procuratura. As vrea sa stiu cam ce calitati iti trebuie ca sa ajungi procuror(procuror criminalist, or smth ), daca merita sa faci dreptul in tara si ce ma asteapta pe viitor. Stiu ca e mult de munca, dar as avea nevoie de un raspuns mai detaliat, ce trebuie sa urmez dupa facultate, in ce consta examenele, care este salariul la inceput, etc. Mersi frumos pentru ajutor,anticipat :) .

Alte discuții în legătură

Despre avocatura Narcis57 Narcis57 Buna seara! Ma numesc Narcis, am 17 ani, sunt in clasa a 10-a si as avea cateva intrebari, la care sper sa-mi puteti raspunde. Sunt la un profil ... (vezi toată discuția)
Clasic, totodată clișeic, dar vreau să devin procuror. Salut! Sunt în clasa a XI-a, profil filologie, de ani buni am simțit o apropriere față de acest domeniu, anume dreptul. Am 17 ani, consider că sunt ... (vezi toată discuția)
Mutarea unui elev de clasa a ix a la liceul de arte flori19742003 flori19742003 Buna ziua, Copilul meu este clasa a IX a la un liceu cu profil tehnic. Datorita unor conjuncturi nefavorabile datorate doamnei de matematica, nu a intrat in ... (vezi toată discuția)