avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua! Am primit azi un SMS de la banca, in care am fost instiintata că s-a demarat procedura de executare silita, însă nu am primit nicio hârtie acasă. Ce pot face in această situație? E posibil sa mi se blocheze automat celelalte conturi pe care le am, la alte banci?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:56, 11 Martie 2020
Este posibil să vă pună poprire pe toate conturile bancare dacă aveți deschise conturi curente la mai multe bănci.
Zilele următoare ar trebui să primiți de la executor încheierea de executare silită.

Mergeți la Bancă și întrebați cine v-a pus poprirea, numele și adresa. Posibil să fie și de la ANAF.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Martie 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am incercat azi sa fac o refinanțare la bcr și mi ... Angelescu Lucian Angelescu Lucian Bună ziua am incercat azi sa fac o refinanțare la BCR și mi sa aprobat pentru salariul care îl am dar au primit un mesaj că am o poprire eu sau soția și ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am doua popriri pe doua conturi diferite suma celor ... Dobos Alex Dobos Alex Bună ziua, am doua popriri pe doua conturi diferite suma celor 2 este de 20000 lei, am primit hârtii de la executor și sunt înștiințat de banca ca am ... (vezi toată discuția)
Poprire cont impusa de directia taxe si impozite nbrailescu nbrailescu Buna seara. Am primit de curand mesaje pe telefon ca am o poprire pe mai multe conturi deschise la diverse banci, pentru suma de 271 ron, impuse de Dir. Taxe ... (vezi toată discuția)