Alexandrina Mihai,
 Alexandrina Mihai,  	
			 alin113 
	    	Utilizator

alin113 
	    	Utilizator	    

De la cine ati achizitionat terenul? De la persoana fizica printr-un act de vanzare-cumparare? In ce an? Daca ati cumparat dupa 1974, pe vremea vechiului regim, terenurile treceau in propreitatea statului cf legii 58/1974. Totul depinde de actele prin care ati cumparat imobilul. In contextul in care pana in 1989 vi s-a luat terenul prin expropriere, aveti de lucru intr-un alt mod, nu prin ordinul prefectului. Daca prin contractul initial ati cumparat teren si casa, iar casa , chiar in stare de degradare, exista, nu aveti de intampinat probleme la cadastru sau in alta parte. Ea trebuie trecuta pe planurile cadastrale. Totul tine de actul dvs initial
~ final discuție ~
 alin113	                   

Bună seara, va rog daca mă puteți ajuta cu un sfat in legătură cu ce as putea face în situația în care mă aflu momentan.
Am achiziționat o casa cu ... (vezi toată discuția)
	                    alin113	                   

Bună seara, va rog daca mă puteți ajuta cu un sfat in legătură cu ce as putea face în situația în care mă aflu momentan.
Am achiziționat o casa cu ... (vezi toată discuția)

spiridus	                   

Buna ziua,
Acum 7 ani, am cumparat impreuna cu sotul meu o casa, care avea un teren de 15-20 mp, insa cand am mers la notar sa intabulam casa, din CF au ... (vezi toată discuția)
	                    spiridus	                   

Buna ziua,
Acum 7 ani, am cumparat impreuna cu sotul meu o casa, care avea un teren de 15-20 mp, insa cand am mers la notar sa intabulam casa, din CF au ... (vezi toată discuția)

florin_razvan	                   

Buna ziua,
In urma unui certificat de mostenitor emis in 1991, tatal meu a mostenit casa si teren in suprafata de 950 mp in curte imprejmuita cu gard. ... (vezi toată discuția)
	                    florin_razvan	                   

Buna ziua,
In urma unui certificat de mostenitor emis in 1991, tatal meu a mostenit casa si teren in suprafata de 950 mp in curte imprejmuita cu gard. ... (vezi toată discuția)