avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Act adițional la contract închiriere apartament
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Act adițional la contract închiriere apartament

Bună ziua!
Chiriașul meu solicita un act adițional la contractul de închiriere deja existent care să cuprindă suprafața apartamentului și proporția in care este închiriat, in acest caz este de 100%. Este corectă aceasta solicitare?
Exista model de act aditional care să cuprindă cele solicitate mai sus?
Se înregistrează și acesta la ANAF ?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionescu Marul , utilizator 17:59, 13 Martie 2020
Dacă e închiriat întreg apartamentul, nu trebuie precizat nimic. Dacă era o cotă parte, atunci aceast fapt trebuia precizat în conținutul contractului și Anexa la acesta (suprafața închiriată și delimitările sale). Nu există un model de act adițional. La ANAF s-a înregistrat contractul, dar dacă părțile îl modifică, atunci și acela se înregistrează la ANAF (orice modificări și/sau completări la contract - preț, suprafață, termen de închiriere).
Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 13 Martie 2020
Ionescu Marul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere imobil - acte cerute de firma de relocare cetateanul-informat cetateanul-informat Buna ziua, Am un imobil proprietatea mea si a sotiei, pe care vrem sa il inchiriem. Printr-o agentie am gasit chiriasi din alta tara, care se relocheaza cu ... (vezi toată discuția)
Casa inchiriata 60%din suprafata totala O Camelia O Camelia Cum se scad cheltuielile de la apa, gaze,curent la o locuinta inchiriata doar 60% din ea, noi locuind in cealalta parte de 40%. Mentionez ca este inchiriata ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract de inchiriere Anca1000 Anca1000 Buna ziua. Va rog mult ma puteti ajuta cu un model de act aditional la un contract de inchiriere al unui spatiu? Voi modifica suprafata inchiriata si pretul ... (vezi toată discuția)