avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Zona carantina sector 1, hotel
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Zona carantina sector 1, hotel

Buna ziua, am o intrebare : este legal, nefiind stare de urgenta sa faci loc carantina intr un hotel din centrul Bucurestiului, respectiv Occidentului23, sector1, fara acordul vecinatatilor, hotelul avand drum de servitute cu vecinatatile?
Cel mai recent răspuns: Ana Andronic , utilizator 17:56, 13 Martie 2020
Direcțiile de sănătate publică județene și cea a municipiului București, în colaborare cu autoritățile publice locale, identifică și organizează spații de carantinare instituționalizată în fiecare județ.
(Ordin nr. 414 din 11 martie 2020 privind instituirea măsurii de carantină pentru persoanele aflate în situația de urgență de sănătate publică internațională determinată de infecția cu COVID-19 și stabilirea unor măsuri în vederea prevenirii și limitării efectelor epidemiei)

Legea nu prevede acordul cuiva.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carantina Nelu Calu Nelu Calu Buna ziua, Este normal ca atunci cand te afli in carantina sa fii incuiat intr-o camera cu cheia pe afara? Ma gandesc la cazul \"colectiv\" sau la multe alte ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă ? oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! Astăzi s-a pus problema dacă directorii și managerii instituțiilor publice pot pleca în concediu de odihnă pe perioada stării ... (vezi toată discuția)
In cazul unei persoane infectate covid (confirmate cu pcr) care ... benji2018 benji2018 In cazul unei persoane infectate COVID (confirmate cu PCR) care trebuie sa se intoarca la serviciu dupa cele 14 zile, tinand seama ca prevederile legale se ... (vezi toată discuția)