avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Cursuri limbi straine online
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Cursuri limbi straine online

Buna ziua! Ce obligatii are o firma mica care sustine cursuri de limbi straine si doreste, in situatia de fata cauzata de Covid-19, sa isi mute activitatea online? Este obligata sa isi creeze o platforma? Se poate sa foloseasca aplicatii precum Whatsapp, Messenger etc? Mai sunt si alte obligatii legale de luat in calcul? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Sfaturi referitoare la anularea unei anexe a contractului de munca violetmist violetmist Buna ziua, Doresc sa va cer sfatul cu privire la situatia prin care am trecut/trec la locul de munca si mai ales cu o anexa la contractul de munca pe care ... (vezi toată discuția)
Autorizare site licitatii online NitzuCristi NitzuCristi Buna ziua, doresc sa creez un site de licitatii online (www.uget.ro) , vreau sa stiu daca e legal acest site ! Daca este legal vreau sa stiu ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)