avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... autorizare site licitatii online
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

autorizare site licitatii online

Buna ziua, doresc sa creez un site de licitatii online (www.uget.ro) , vreau sa stiu daca e legal acest site ! Daca este legal vreau sa stiu ce pasi trebuie sa urmez (firma,acte,etc..)Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 20:54, 30 Ianuarie 2012
Este joc de noroc online. Se aplica HG 870/2009 actualizata.
Are element aleatoriu, pe lângă dexteritate şi abilitate.

Se poate autoriza, bineînţeles.

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2012
Albert Kurtyan, Consilier juridic
uGET.ro este o platforma de jocuri-concurs online ce necesita abilitate, rapiditate si strategie pentru a fi castigate. NU oferim jocuri de noroc iar jocurile noastre nu au componente ce tin de hazard.

Ce vrea sa zica aici? (ca nu este un joc de noroc) ... ce licente au ei si unde se incadreaza ca joc de noroc la ce categorie?

Repet ca vreau sa creez un site cat mai repede posibil dar sa fie 100% LEGAL
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2012
NitzuCristi, utilizator
Cata vreme castigul este in functie de apasarea unui buton, atunci elementul aleatoriu este timpul, care nu poate fi cunoscut, indiferent de abilitatea sau strategia jucatorului.

100% legal? Luati licenta de jocuri de noroc.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Slot machine tip totem Irimia Claudiu Irimia Claudiu As vrea sa stiu daca in romania se pot legaliza aparatele de jocuri(noroc) care functioneaza doar conectate la internet. Masinile sunt simple,contin o ... (vezi toată discuția)
Lege jocuri de noroc cosmin90 cosmin90 Buna ziua! Am o neclaritate. Conform legilor in vigoare se considera joc de noroc acea activitate comercială care îndeplineşte cumulativ următoarele ... (vezi toată discuția)