avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Liber părinți pt unități de învățământ inchise
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Liber părinți pt unități de învățământ inchise

Atât eu cât și soțul lucram în domeniile de activitate excluse prin noua lege. Atât angajatorul meu cât și al soțului ne-au comunicat ca vor refuza sa accepte cererile scrise pt acele libere. Eu lucrez printr-un partener al unui furnizori de energie iar soțul la echipa de intervenții apa și Canal. Noi nu avem o persoana apropiata care sa ne ajute cu supravegherea copilului. Ce putem face?
Cel mai recent răspuns: Irina M , utilizator 12:41, 16 Martie 2020
Adresati cereri scrise.
Daca nu primiti raspunsuri favorabile aveti dreptul de a apela la avocat.

Nu vad motive temeinice sa va respinga cererile.
Insa, daca s-ar impune de urgenta prezenta dvs. pentru ceva extrem de grav ar trebui sa va prezentati la locul de munca.
Nu exista nicio problema cu energia sau cu apa...din cate remarc eu...
Nu exista probe din care sa rezulte ca apa este infestata sau energia produce virusi...
Nu este stare de razboi...
Daca era stare de razboi aveau dreptate directorii vostri...
Sa aiba in vedere persoane care sa va inlocuiasca.
Ultima modificare: Duminică, 15 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mulțumesc pentru răspuns
Mulțumesc frumos pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolarea la hotel scurpin77 scurpin77 Buna ziua. Lucrez in sectia U.P.U. a Spitalului Judetean Suceava si cei din conducerea spitalului au hotarat (datorita Starii de Urgenta si a faptului ca ... (vezi toată discuția)
Refuz incheiere contract furnizare energie electrica mvio79 mvio79 Este vorba despre un imobil care face parte din bunurile comune, dobandite de fostii soti in timpul casatoriei, dosarul de partaj se judeca inca pe fond.Prin ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata asociatia de proprietari comite numai ilegalitati. ... Karina_I Karina_I Buna dimineata Asociatia de proprietari comite numai ilegalitati. Sedintele adunarii generale nu sunt convocate conform legislatiei. Ele sunt in felul ... (vezi toată discuția)