avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19/2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19/2020

Daca am copil la gradinita si sotul meu munceste in afara Romaniei *nu benefieciaza de nici un venit pe teritoriul RO", a fost trecut pe asigurarea de sanatate a mea, deoarece cardul lui de sanatate nu mergea pe teritoriul RO, el este plecat din Romania, a dat declaratie pe propria raspundere ca nu a cerut aceste zile la locul de munca. In acest context este legal sa nu mi se acorde aceste zile? Precizez ca pot munci de acasa.

Alte discuții în legătură

Problema datorie aok Dani2016 Dani2016 Buna, tuturor sunt nou pe forum si as dori si eu cateva sugestii la rezolvarea problemei mele. In urma cu 1 an an muncit in Germania pentru 2 luni, dupa aprox ... (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)
Verificare asigurat cnas gabymad77 gabymad77 buna, am o nelamurire cu pot aparea ca asigurata din 2008 daca eu nu am mai muncit ? pe site-ul verificare asigurat cnas apar ca asigurata si cu card emis. cu ... (vezi toată discuția)