avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ce fac daca nu mai lucrez?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ce fac daca nu mai lucrez?

Am un after school unde sunt si angajata si nu mai am activitate de spatamana trecuta. Ce pot face ?Era singura mea sursa de venit. Mentionez ca am si un copil.de 2 ani si 6 luni care sta si a stat cu bunicii nefiind inscris la cresa sau gradinita.Multumesc anticipat de raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:30, 16 Martie 2020
Suspendati activitatea sau incercati cu somajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie la pensie elena2011 elena2011 Buna ziua! Imi platesc o carte de munca,pentru care am optat sa cotizez la stat pt 2 ore/zi,ceea ce inseamna cca 150 lei/luna. Am inteles ca de la 1.06 ... (vezi toată discuția)
After school si gradinita- alte activitati de asistenta sociala fara cazare andreigabriel andreigabriel buna ziua, spuneti-mi si mie va rog frumos, daca vreau sa deschid o gradinita si un after school, activitatile ce se vor desfasura ar putea sa fie incluse ... (vezi toată discuția)
Situație grădinița briosa briosa Buna ziua! Ma numesc AM, sunt mama unei fetițe de aproape 3 ani, înscrisă la o grădinița privată și întampin următoarea situatie: in urma perioadei ... (vezi toată discuția)