avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA Coronavirus
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA Coronavirus

Buna ziua,

Am un PFA , cabinet individual de psihologie, lucrez cu copii si din cauza pandemiei nu imi pot desfasura activitatea, deci nu am nici-un venit...pot cumva sa iau vre-un ban de la stat? somaj tehnic, ajutor , orice venit financiar cu care sa ma descurc?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:49, 24 Martie 2020
Este greu de zis...
Nu cred ca s-au gandit la aceasta ipoteza...desi trebuia gandita...
normal , este greu pentru statul roman - noi pfa-urile suntem pe langa statul roman , avem doar dreptul sa platim cat mai mari impozite , cass si cas , sa nu deducem prea multe cheltuieli , de este posibil nici o cheltuiala .
doar la datorii se rezuma statul roman , pentru pfa-uri
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
tudorache089, utilizator
deci nimic pentru noi? suntem la mila sortii? se gandesc doar la srl-uri dar noi? ai cui suntem....
Din pacate, asta este.
Inca...exista sanse ca statul sa gaseasca solutii..
Nu este o solutie inteligenta sa distrugi persoanele cu studii superioare.

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Alegerile parlamentare din luna decembrie 2020 va par potrivite ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Alegerile parlamentare din luna decembrie 2020 va par potrivite in acest moment? Ar ajuta la reducerea numărului de infectari sau la eradicarea virusului ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)