avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA Coronavirus
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA Coronavirus

Buna ziua,

Am un PFA , cabinet individual de psihologie, lucrez cu copii si din cauza pandemiei nu imi pot desfasura activitatea, deci nu am nici-un venit...pot cumva sa iau vre-un ban de la stat? somaj tehnic, ajutor , orice venit financiar cu care sa ma descurc?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:49, 24 Martie 2020
Este corect sa votati asa cum apreciati fiind relevant cine va ajuta.
Nici eu nu sunt deloc incantat de situatia actuala.

Pe.mine oricum nu m-ar ajuta cu nimic PSD.
Avocatii au si ei probleme pt ca justitia a fost in protest iar acum...
Nu ne lasa sa luam bani...
Eu consider ca, omul echipat corespunzator poate lucra.
Important este sa nu te contaminezi si sa nu ii contaminezi pe altii.
Chestia cu statul in casa trebuie foarte bine gandita.

Un lucru este clar.Cine nu primeste bani de la stat trebuie sa lucreze.
Ultima modificare: Luni, 23 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va dau doar un exemplu, parintele unui copil cu care lucram a luat contact cu un parlamentar care a fost diagnosticat cu coronavirus, au venit cei de la DSP si i-au luat probe doar lui, sotiei si copilului nu i-au luat, credeti ca are rost sa merg si sa lucrez cu acest copil? si daca merg si dupa ma duc la alta familie? Credeti ca e ok sa lucrez in momentul acesta cu 5-6 copii si a ma perind pe la familiile acestora? Hai sa va mai zic ceva nu stiu daca ati vazut acesti copii, insa scuipa, musca, nu sunt niste copii tipici, nu ai cum sa te protejezi sincer...credeti-ma ca nu va mint. Credeti ca are rost sa imi pun viata mea in pericol si a familiei mele pentru amarati de niste lei? Clar acum populatia si eu si fiecare categorie de cetateni va vota in functie de cum este ajutata. Poate cum sunt eu dezamagit de pnl in momentul de fata (mai rau decat de psd) sunt altii de psd si poate pentru ei lucrurile merg bine cu pnl. Vom vedea nu mai e mult pana la vot, si vom vota in consecinta.
Ultima modificare: Luni, 23 Martie 2020
bogdan666, utilizator
Copii pot transmite virusul mult mai usor decat adultii pt ca sunt asimtomatici.Nu discut cat de informati sunt oamenii....In cazul dvs. riscul este extrem.

Pana la vot mai este ceva timp...
A.fost o idee complet neinspirata agitatia cu alegeri anticipate cand era evident ca vor fi alte probleme.Toate partidele sunt insa cum sunt...si au avut o atitudine despre care nu vreau sa discut...

Trebuie gandit pe termen lung.
Cert este un lucru.PSD a fost incompetent ani de zile.

Alte partide...nu se stie ce vor face...

Dvs. sunteti suparat acum dar la avocati de 4 luni exista situatia de parca ar fi pandemie...
A fost protestul magistratilor si al grefierilor care a subminat deosebit de grav activitatea avocatiala in timp ce ei primeau salarii.
Si acum este la fel.

Incercati sa va ganditi ce ati face sa fiti 6 luni sau 10 luni in situatia de a nu lucra si nimeni sa nu va dea nimic.Ba mai mult, avocatii au de dat bani si daca nu iau niciun leu...

Sa intelegeti situatia avocatilor ar fi cam asa, nu numai ca nu luati bani dar mai sunteti si obligat sa dati...si se aplica penalitati de intarziere zilnice ca la banca daca nu se achita...

Si dvs. sunteti suparat...

Eu zic ca trebuie sa fim rabdatori...

Aveti libertatea deplina de a vota cum apreciati...
Ultima modificare: Marți, 24 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
si noi suntem in aceiasi situatie, trebuie sa platim CASS, CAS chiar daca nu lucram. Si vreau sa va spun ca chiar daca sunt psiholog am fost in strada alaturi de dumneavoastra cand a fost protestul, am fost si la ministerul justitiei. Fiecare categorie trebuie sustinuta in momentul in care statul face abuz
Stiu ca dvs. nu puteti lucra deloc.
Trebuie sa fiti fata in fata cu pacientul.
La voi este si mai complicata situatia.

Statul trebuie sa faca ceva.
Trebuie ca organismul care va reprezinta sa isi faca treaba si sa isi dea silinta.

Depinde si cat va dura aceasta pandemie.

Marea problema este aceea ca ritmul de rezolvare a problemei este prea lent.
Se foloseste un stil de aparare defensiva si este necesar sa se actioneze si ofensiv pentru eradicarea coronavirusului.Aici nu este vorba doar de Romania.Toate statele stau intr-o defensiva care nu este buna.
Toate statele au fost surprinse ca in toiul iernii...ninge...
Ca ai nostrii...

De aceea va zic ca trebuie sa avem rabdare si ca nici PSD nu ar face nimic concludent...
Ei au aratat ce pot face cand nu existau astfel de.probleme deosebit de serioase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Alegerile parlamentare din luna decembrie 2020 va par potrivite ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Alegerile parlamentare din luna decembrie 2020 va par potrivite in acest moment? Ar ajuta la reducerea numărului de infectari sau la eradicarea virusului ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)