avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ?

[ link extern ]

Raspuns pentru Alex C. :
Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma exprima liber pro sau contra cuiva.In cazul acesta, nu pot sustine o alianta politica formata dintr-un partid istoric PNL marsavit de un partid umil PDL si ca roman nu pot suporta sa fiu condus de caracatita PDL-ista adica: Udrea, Boc, Blaga, Macovei, Basescu, Ungureanu, Predoiu etc...cei care ne-au furat visele, ne-au furat sperantele si ne-au trimis parintii fratii si cei dragi noua in strainate si cei care ne-au facut parintii, fratii si pe cei dragi noua sa ajunga in pragul disperarii din cauza saraciei si neajunsurilor. Romanii adevarati nu pot alege pe cei care au creat dezastrul care a inceput in nenorocitul an 2008 si care a continuat pana ce PDL-ul a picat odata cu protestele romanilor din 2012, alt episod negru din viata noastra.Nu am nimic cu Iohannis, el este omul care ''tace si face''...El nu este sef ci este un executant...produsul santajului adus de Basescu lui Antonescu care l-a fortat sa dezbine USL-ul si sa se retraga din viata politica si produsul fuziunii incredibile dintre PNL si PDL in care PNL spala hainele murdare PDL-ului. Romanii care vin la vot, voteaza inteligent...nu pe aceeasi care i-au facut sa sufere. E viitorul tarii si al copiilor nostri in alegerea pe care o facem asa ca nimeni nu cumpara adevaratii romani si nimeni nu ne vinde tara pe promisiuni! Romania nu este un contract, Romania este TARA TA !

Gafele ''prezidentiabilului'' Klaus Iohannis care tace, dar si cand deschide gura...mai bine ar tace :))
Cel mai recent răspuns: lee_vue , utilizator 09:48, 30 Noiembrie 2014
davidpaulclaudiu a scris:

E viitorul tarii si al copiilor nostri in alegerea pe care o facem asa ca nimeni nu cumpara adevaratii romani si nimeni nu ne vinde tara pe promisiuni! Romania nu este un contract, Romania este TARA TA !

Gafele ''prezidentiabilului'' Klaus Iohannis care tace, dar si cand deschide gura...mai bine ar tace :))

M-ati facut curioasa si as dori sa aflu si eu pe cine considerati "adevaratii romani", nu de alta, dar chiar trebuie clarificat acest aspect, intrucat intalnesc la tot pasul in media si online aceasta "sintagma" fara a se aduce argumente (cam ceva de genul "care este mai roman dintre noi", ceea ce mi se pare o absurditate in contextul actual).
Referitor la "nu ne vindem tara" este mult de discutat, iar sunt curioasa sa explicati cum se face aceasta vanzare.
Din videoclipul dat spre exemplu, nu am vazut nicio "promisiune" a cumpararii "adevatilor" romani, ci am asistat la o "productie" de tip mahalagism electoral.
Multumesc pentru clarificare anticipat.

ia de la taica [ link extern ]

tarkan, postacul pontac trebuie să își justifice cumva mălaiul pe care il varsă partidul...
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Noiembrie 2014
gicu13, utilizator
Adevaratii romani sunt cei pe care nu ii cunoaste decat apropiatii, adevaratii romani sunt valorile uitate sau negasite, adevaratii romani sunt cei care stiu ce insemna sa iti respecti tara si oameni acesteia, adevaratii romani sunt cei care nu le este rusine sa vorbeasca in limba romana pe strazile din strainatate, cei care simt mandrie si care au onoare, respect de sine si nu au musca pe caciula ca sa huleasca tara proprie.A fi cetatean roman nu e similar cu a fi un adevarat roman, exemplele pot continua.
In privinta vanzarii tarii, nu uitati ca pomana electorala vine din ambele tabere, videoclipul nu reprezinta neaparat propaganda politica ci indrumarea oamenilor catre un rau mai mic printr-o anti-propaganda. Tot ce am comentat mai sus este ca raspuns catre un utilizator care m-a intrebat ce am primit pentru video, faina ulei etc. Promisiuni fac ambele tabere, dar specific...romanii constienti nu aleg stanga sau dreapta (o porcarie), nu aleg neamtu' sau romanu' si nu aleg in functie de promisiunile facute de ambii candidati. Ei aleg dupa fapte, in nenorocitul an 2008, familiile s-au destramat, oamenii erau pe cale sa isi ia viata...banca in franci, valoarea francului dublata (pacaleala secolului),valoare euro- la fel a crescut dramatic, salariile injumatatite, pensiile la fel, alocatii la copii ioc, somaj injumatatit, TVA 24%, imprumut la FMI -bani care au fost donati catre banci si au fost virati in tarile de unde proveneau bancile..anul 2012 odata cu protestele Adevaratilor Romani, tara si-a revenit progresiv, odata cu picarea ambelor guverne PDL si venirea raului cel mic, adica guvernul Ponta.
gicu13 a scris:

ia de la taica [ link extern ]

tarkan, postacul pontac trebuie să își justifice cumva mălaiul pe care îi varsă partidul...


Ghinion :P=D>
davidpaulclaudiu a scris:

Adevaratii romani sunt cei pe care nu ii cunoaste decat apropiatii


No comment.
Poate gaseste cineva enorma greseala din toate punctele de vedere.
Eu nu imi doresc sa fac parte din aceasta categorie a "adevaratilor romani" de care ne povesteste acest stimat domn.

Alte discuții în legătură

Cum vor vota romanii aflati in strainatate? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Se pare ca nu vor putea vota. Este de-a dreptul incredibil asa ceva. Practic se incalca un drept fundamental de statul roman prin organele sale. Practic ... (vezi toată discuția)
Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)