avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Dispeceratele de taxi sunt despăgubite în cazul unei ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Dispeceratele de taxi sunt despăgubite în cazul unei pandemiei?

Întrebarea mea este,:dispeceratele de taxi sunt scutite de taxe sau despăgubite pe durata pandemiei de virus? Deoarece eu sunt șofer la taxi la o firma din Cluj-Napoca și am solicitat patronului dispeceratului , suspendarea plăti în perioada în care nu o sa muncesc deoarece nu lucrez și m-am autoizolat.. Fiind totodată la chirie(plătită de mine.,la fel ca dispeceratul!) ce este de făcut.. Sau care este legea în astfel de cazuri
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2020
Iszlai, utilizator

Alte discuții în legătură

Carantina e obligatorie sau nu pentru șoferii de tir reveniți în țară? constantin laurentiu ilie constantin laurentiu ilie Sunt sofer de camion(tir) lucrez afara(comunitate) sant plecat de pe 06.01.20 la munca si nu am revenit acasa pana acum 06.06.20. Intrebarea mea este: daca ... (vezi toată discuția)
Contract de munca doroghimariana doroghimariana buna ziua. Sunt sofer profesionist. la sfarsitul lunii ianuarie (vineri) venind din spania incarcat cu legume fructe am fost sunat de patronul firmei la care ... (vezi toată discuția)
Muncesc in danemarca ilegal?! mh_victor mh_victor In luna noiembrie 2011 m-am angajat in cadrul unei societati comerciale din Romania indeplinind functia de conducator auto, salariul fiind stipulat in ... (vezi toată discuția)