avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Putem ieși din casă?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Putem ieși din casă?

Bună seara. De când cu starea de urgență am tot auzit diverse păreri din stânga și din dreapta, bă că suntem obligați să rămânem la domiciliu, ba că avem voie sa ieșim afară.
Acuma eu înțeleg că e bine să rămânem acasă din motive evidente, dar din punct de vedere legal avem voie să ieșim? Și aici mă refer de exemplu la o ieșire în parc, nu la supermarket.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Momentan sunt doar recomandări pt a evita pe cat posibil deplasarile care nu sunt esentiale
Nu este interzisă părăsirea domiciliului din alte motive decât cele enumerate de dvs.In cazul unei evoluții nefericite a numărului de infectari posibil sa se ajunga si la această măsură precum în Italia și Franța.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntoarcerea pe linie dublu continua ilynka ilynka Buna ziua, Am primit o amenda pentru intoarcerea pe linie dublu continua si as dori sa stiu valabilitatea si corectitudinea acesteia. Mai jos voi detalia ... (vezi toată discuția)
Semn obligatoriu inainte sau la dreapta. doruvil doruvil Buna ziua, Fac apel la dumneavoastra pentru ceea ce mi s-a intamplat de curand. Intamplarea a avut loc in Timisoara. Ieri, 17 Iulie, conduceam pe ... (vezi toată discuția)