Buna ziua , as vrea sa stiu ce se intampla in momentul in care angajatorul nu respecta legea 19 / 2020 privind zilele libere platite acordate parintilor cu copii cu varsta pana in 12 ani pe perioada cat scolile sunt inchise.
Mentionez ca lucrez intr- o cresa de stat , copii nu mai vin decand s- au inchis si scoliile dar noi personalul continuam sa mergem la munca . In momentul in care s- a promulgat legea 19 / 2020 am facut cerere si declaratia de la sot care atesta faptul ca nu beneficiaza el de libere dar din ordinulul directiei continui sa vin la munca. As vrea sa stiu unde as putea sa ma adresez in acest caz in care nu se respecta legea? Multumesc anticipat
Zile libere parinti
OPLA
Am 2 întrebări:
1. Se acorda zile libere plătite pt parinti care îngrijesc copilul atunci când exista situatii speciale și școlilor sau grădinițele ... (vezi toată discuția)
Covid19
Any4
Bună dacă aleg să nu mai merg la munca si stau acasa cu 2 copii sub 12 a ni pt. ca școlile sunt închise primesc 75 % din salar? (vezi toată discuția)
Legea 19-2020
Anca_4u
Buna seara . As vrea sa va rog sa ma lămuriri și pe mine cu aceasta lege . Sunt in 75% cu copilul acasă și am fost înștiințată de contabilitate ca luni ... (vezi toată discuția)