avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Suspendare poprire temporar
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Suspendare poprire temporar

Buna ziua,

Imi poate spune cineva daca ANAF a suspendat temporar popririle salariale pentru persoanele fizice sau doar pentru persoanele juridice in sprijinul mediului de afaceri?

Multumesc.
O zi buna!

Alte discuții în legătură

Pentru salariați se aplică aceleași măsuri ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat o serie de măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri, având în vedere ... (vezi toată discuția)
Credit ptr imm-uri udangiu udangiu Am solicitat un credit la mai multe banci- ptr dezvoltarea afacerii- si am fost refuzat, pe motiv ca in calitate de persoana fizica ,sunt inregistrat la biroul ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi ong implementare fonduri ue gabriela_gagiu gabriela_gagiu buna ziua, exista legislatie impotriva popririi pe conturi in cazul pj care implementeaza fonduri europene? multumesc! (vezi toată discuția)