avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... falimentul unei firme cu litigii
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

falimentul unei firme cu litigii

Sunt intr-un litigiu cu o firma pentru recuperarea unor salarii neplatile , si firma e falimetara acum adica este sub incindenta Legii nr. 85/2006 - ce inseamna asta mai concret , mentionez ca procesul pe rol e din vara 2009 si urmatorul termen e 6 ian , mai pot recupera de la firma suma cuvenita?
Cel mai recent răspuns: dointza , utilizator 18:42, 11 Decembrie 2009
Asta vara cand am inaintat eu procesul firma era in functiune si cred ca a fost pana la 1 decembrie, si stiti dvs cum se deruleaza un proces in salile de judecata din Romania in luna sept am avut 2 termene, dar magistratii au fost in greva si s-au amanat toate procesele. Multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca firma este declarata falimetara , ce se intampla cu procesele pe rol dointza dointza Buna ziua ! Am lucrat la o firma si mi-au incetat contactul de munca cu o cerere falsa si semnatura falsa, am facut toate demersurile la ITM si am dat in ... (vezi toată discuția)
Modalitate de inscriere a unei creante dupa inchiderea tabelului creditorilor ContSters121815 ContSters121815 Buna ziua, Salariatului unei societati nu i s-au platit drepturile salariale izvorate din concediile medicale de sarcina. Dupa suspendarea CIM conf art 51 (1) ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante salariale andra1985 andra1985 Firma la care am lucrat pana in data de 21.06.2013 a intrat in insolventa, iar acum vor sa declare faliment. Insa noi, angajatii, avem de recuperat bani din ... (vezi toată discuția)