avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Drepturi in starea de urgenta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Drepturi in starea de urgenta

Buna ziua . Am lucrat detasata in Franta timp de 5 ani ...cand intr-o seara la ora 22 suntem anuntati ca unitatea se inchide si trb sa parasim franta . La firma plasatoare de munca aveam contract nedeterminat . Acum sunt in autoizolare si angajatorul a desfacut ctr de munca fara sa comunice ...pe cale amiabila . Am luat legatura cu ea si a revocat tot deoarece este ilegal . Cum se procedeaza ? Trb sa primim concediu medical ? Si somaj tehnic ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:18, 21 Martie 2020
Din cate am inteles se aplica legea franceza.
Trebuie vazut in Franta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata diurna deplasare+despagubiri edy68 edy68 Sunt angajat la filiala din Romania a unei firme franceze de 2 luni.In prima zi de angajare am fost trimis in Franta pentru formare profesionala,dar fara sa ... (vezi toată discuția)
Contract munca nesemnat depus in instanta in franta ady_deva ady_deva Buna ziua . Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce ar trebui sa fac deoarece ma aflu in urmatoarea situatie. In data de 01;12.2014 m-am angajat la o firma ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru firma-angajata insarcinata in 27 saptamani schazi schazi Buna ziua, Numelel meu este Liliana,lucrez de aproape 3 ani la o Companie ,sunt insarcinata in 6 luni si 2 saptamni >Va rog frumos sa ma ajutati cu un ... (vezi toată discuția)