avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... aprobarea concediilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

aprobarea concediilor

Buna ziua. Ingrijorarea privind epidemia s-a transformat in panica.
Majoritatea angajatilor mi-au pus pe masa cererile de concediu de odihna sau concediu fara plata, dupa care au plecat acasa.
Nu-mi pot respecta termenele cu clientii, pe contractele, alea cate mai sunt.
Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: gabrielaion , utilizator 13:35, 23 Martie 2020
Nu are nimeni niciun sfat?
Nu reusesc sa-i motivez in niciun fel. Sunt oameni cu pregatire, cu atestate, care stiu sigur ca isi vor gasi de lucru, dupa ce va trece "nebunia".
Si acum? Scapa cine poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini gălăgioși în germania: cum scap? roxanagealapu roxanagealapu Buna seara tuturor, va scriu din cauza disperarii cu care trăiesc de luni de zile. Mentionez că trăiesc în Germania și apelez la Dvs. pentru ca nu ma ... (vezi toată discuția)
S-a produs un accident cu mașina mea și nu știu cine e autorul. se insistă în aflarea vinovatului deși m-am oferit să plătesc daunele, eu ce aș putea păți? RobertSamariteanul RobertSamariteanul Buna ziua, Am patit o chestie destul de necrezut dar totusi am patito :)In seara zilei de 24 decembrie eram la o petrecere cu mai multe persoane unde nu ii ... (vezi toată discuția)
Este tarziu sa acced la profesia de avocat? crismari crismari Buna tuturor, Nici nu stiu cum sa incep, astfel incat sa ma fac inteleasa si in cateva randuri sa cuprind toate ideile ce imi trec prin cap... Am 27 ani ... (vezi toată discuția)