avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Liber parinte supraveghere copil
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Liber parinte supraveghere copil

Buna seara ! Daca eu PC in MAI nu am dreptul sa solicit zile libere pt. supraveghere copil si sotul lucreaza la serviciile de salubritate a orasului Cine sta cu copilul nostru ? In situatia asta ce-i de facut ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 22 Martie 2020
Sotul poate sa solicite,insa va trebui sa obtina acordul angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea zilelor libere pentru supravegherea copiilor valentinmitrachee valentinmitrachee Buna ziua! Este posibil ca parintele care este angajat sa faca cerere pentru acerste zile in conditiile in care celalalt parinte nu este angajat, ... (vezi toată discuția)
Liber pt. parinte angajat ca pc in mai volvera volvera Buna ziua ! Sunt angajata ca PC in MAI, am un copil de 8 ani si va rog sa-mi spuneti ce posibilitate am pt. a putea sta cu copilul acasa in aceasta perioada de ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! pot beneficia de 75 %, avand in vedere ca s-au suspendat ... volvera volvera Buna seara ! Pot beneficia de 75 %, avand in vedere ca s-au suspendat cursurile scolare cu prezenta fizica ? Mentionez ca eu lucrez in MAI, iar sotul la ... (vezi toată discuția)