avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19/2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19/2020

Buna ziua,
Parintii salariati cu copii mici sub 3ani, lasati in grija bunicilor( pe parcusul zile) pot beneficia de aceasta lege.? (Avand in vedere ca trebuie respectate recomandarile de a proteja oamenii invarsta iar munca parintiilor nu se poate efactua de acasa )
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 22 Martie 2020
Daca ii lasa in grija bunicilor, nu vad oportunitatea de a mai solicita asa ceva !? ... intr-adevar, legea nu face vreo distinctie cu privire la o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 16 ani, pot pleca de acasă? amaliapopa amaliapopa Dacă am 16 ani, pot pleca acasă la iubitul meu de aproape 20 de ani? Vreau sa va spun ca eu stau cu bunicii mei de mică, și bunica mea nu ma lasă sa fac ... (vezi toată discuția)
Sfaturi privind instituirea tutelei adabia adabia In urma unui accident de masina doi copii au ramas fara parinti. Bunicii materni si paterni se cearta pe bunurile acumulate de parintii copilului. In prezent ... (vezi toată discuția)
Cum te "desparti" cand nu esti casatorit dar aveti 2 copii alina2984 alina2984 Buna ziua!vreau sa ma despart de tatal copiilor ca sa ma pot despartii de parintii lui care ne viziteaza de 3ani seara de seara si nu reusesc sa ajung la o ... (vezi toată discuția)