avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19/2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19/2020

Buna ziua.sotul e P.F (frizer)și a fost obligat sa și închidă locația unde lucra,acum sta acasă fără nici un venit,eu in situația aceasta mai pot beneficia de lege și anume cei 75% ,zile libere plătite? Și soțul fiind P.F va primi ceva ajutor din partea statului?Multumesc

Alte discuții în legătură

Legea 19/2020: ce se întâmplă când mama e acasă pentru îngrijire copil, iar soțul intră, ulterior, în șomaj tehnic? Burtea mariana Burtea mariana Este legal ca intr.o familie mama sa ramana acasa pt supraveghere copil 75%pt inchiderea scolilor,ca mai apoi sotului sa i se închida fabrica si sa fie dat in ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia pt. zilele libere platite parintilor in perioada pandemiei de coronavirus? legea nr.19/2020 iolanda15 iolanda15 Va rog sa ma lamuriti. Indemnizatia prevazuta de Legea 19/2020 pentru acordarea unor zile libere platite pentru supravegherea copilor in perioada suspendarii ... (vezi toată discuția)
Concediu copil covid 19 ali0908 ali0908 Buna ziua! Am si eu o problema daca pot sa o numesc asa. Eu am o firma noua destul de mica, 10 angajatii in instalatii sanitare! Un contractor nu mi a platit o ... (vezi toată discuția)