avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Completare la ONRC Declaratie pe propria raspundere ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Completare la ONRC Declaratie pe propria raspundere model 3 la infiintare punct de lucru

Buna ziua,
Este posibil ca la infiintarea unui punct de lucru sa se declare activitatile proprii de birou specifice firmei la adresa acestui punct de lucru (aflat in alt oras decat sediul social)? Mentionez ca, la infiintarea firmei s-au autorizat activitatile proprii de birou specifice firmei la sediul social. Concret, la punctul 4.3.3 din Declaratia pe propria raspundere model 3 se poate completa adresa punctului de lucru sau trebuie sa ramana cea a sediului social? Firma are doi administratori care sunt si asociati. Este necesara in acest caz depunerea a doua declaratii pe proprie raspundere model 3 pentru infiintarea punctului de lucru semnate de fiecare dintre cei doi sau ajunge numai una? In acest caz ea trebuie contrasemnata si de al doilea asociat?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru onrc ardei2011 ardei2011 Va rog sa imi spuneti, la deschiderea unui punct de lucru, se depune Declaratia model 3 sau model 2 ? Pe ghidul afisat pe site-ul onrc.ro spune ca se depune ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri infiintare srl tdana24 tdana24 Buna ziua, am inceput formalitatile pentru infiintarea unui SRL-D si m-am impotmolit. Asadar am mai multe intrebari pe care vreau sa le adresez: 1.In ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de infiintarea unui magazin online Victorius Victorius Buna tuturor! Va rog frumos sa acordati sprijinul dvs in clarificarea urmatoarelor nelamuriri. As dori sa infiintez un SRL avand ca activitate principala ... (vezi toată discuția)