avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Executia IDESAI - institutie bugetara
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Executia IDESAI - institutie bugetara

Buna ziua. As dori sa stiu daca valoarea executiei unei instalatii de detectie, semnalizare si avertizare incendiu la o cladire se adauga la valoarea cladirii? Daca da, care sunt inregistrarile care ar fi trebuit sa le facem? Daca nu, va rog sa imi spuneti daca aceste executii se dau pe cheltuiala. Care sunt prevederile legale legate de aceste executii dpdv contabi?
Ultima modificare: Luni, 23 Martie 2020
ana-maria-, utilizator

Alte discuții în legătură

Aviz isu cristian A. cristian A. Buna ziua. Am inchiriat un spatiu de 30mp pentru un cabinet de intretinere corporala , intr-o cladire p+2,in care cladire,la parter,exista un magazin care ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri persoane juridice Adela Miklos Adela Miklos In cazul in care o persoana juridica inchiriaza un spatiu (cladire) de la o persoana fizica si aduce imbunatatiri cum ar fi :instalatii electrice, centrala ... (vezi toată discuția)
Reevaluare cladire din 3 in 3 ani? rocriss rocriss Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca o persoana fizica autorizata, care detine o cladire, trebuie sa reevalueze cladirea din 3 in 3 ani, pentru a i se ... (vezi toată discuția)