avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... covid - 19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

covid - 19

buna ziua,
va rog cum justifica pentru intocmirea corecta a pontajului,, o persoana aflata in carantina nefiind diagnosticata cu coronavirus,dar a luat contact cu o persoana diagnosticata cu coronavirus.
va multumesc Roxana maria sofronie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:40, 23 Martie 2020
O treceti in carantina in pontaj ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajator si obligatii. buna seara, astazi am aflat ca doi din colegi de ai mei care ... blueblood blueblood Buna seara, astazi am aflat ca doi din colegi de ai mei care lucreaza in aceasi incapere dar pe alta grupa, au fost diagnosticati cu sars-cov-2, au stat in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum as putea face sa fie corect...am urmatoarea situatie......intreaga ... ionela11 ionela11 Buna ziua, Cum as putea face sa fie corect? Am urmatoarea situatie: intreaga firma a fost in team building 2 zile din saptamana nu pentru formare ... (vezi toată discuția)
Un angajat a fost declarat pozitiv cu covid 19 (nu a avut contact ... ioanaboboc ioanaboboc Un Angajat a fost declarat pozitiv cu COVID 19 (nu a avut contact cu ceilalti angajati) si a primit doar o scrisoare medicala si o decizie- in care este ... (vezi toată discuția)