avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ma pot deplasa la locul de munca dupa ora 22:00 ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ma pot deplasa la locul de munca dupa ora 22:00 comlpetand declaratia pe propria raspundere, sau trebuie sa am la mine adeverinra de la angajato?

Un coleg de al meu a fost oprit de un echipaj de politie,care a avertizat ca nu este de ajuns declaratia completata de el.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:53, 24 Martie 2020
trebuie sa aveti si adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda radar si centura (pe care o purtam) guliotu guliotu Astazi am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere pentru depasirea vitezei legale. Am oprit, si pana a venit domnul agent, mi-am dat centura jos.Imi cere ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda circulatie ctin_marius ctin_marius Buna ziua, Intr-o seara am fost oprit de un echipaj de la Politia Rurala si amendat pentru, citez din PV: A condus auto X pe DJ X cu defectiuni la faza ... (vezi toată discuția)
Voluntariat Laurasun Laurasun Bună ziua! Am și eu o întrebare urgentă pentru dvs., vă rog mult. Pentru a mă deplasa la o acțiune de voluntariat, este suficientă zilele acestea doar ... (vezi toată discuția)