avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa stare de urgenta
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa stare de urgenta

Bună ziua. Am un Pfa în domeniul educational și am un contract cu un after school care aparține de primărie deci în consecință cu primăria. În perioada aceasta de urgenta activitatea a fost restrânsă. Cum ma poate afecta pe mine din punct de vedere contractual? Ca și Pfa pot cere indemnizație pe perioada stării de urgenta unde și ce acte sunt necesare pentru cest lucru.? Va mulțumesc anticipat. Sănătate multa!

Alte discuții în legătură

Registre necesare pfa pfa,educatie pfa,educatie Buna ziua! Desfasor activitati de prestari servicii educationale (after school) prin intermediul unui PFA 1.Pentru contractele de prestari servicii, incheiate ... (vezi toată discuția)
Infiintare after school (srl) Tashatamas Tashatamas Buna ziua tuturor, Intentionez sa infiintez un after school (SRL) si as vrea sa confirm codul caen potrivit pt aceasta activitate- 8891 activitati ingrijire ... (vezi toată discuția)
Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)