avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registre necesare pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registre necesare pfa

Buna ziua! Desfasor activitati de prestari servicii educationale (after school) prin intermediul unui PFA
1.Pentru contractele de prestari servicii, incheiate cu parintii copiilor, este necesar vre-un registru in care sa dau numar de inregistrare?
2.Pentru realizarea inventarului, ce fel de registru este necesar? Cum pot introduce/ scoate din inventar un obiect deteriorat (cum ar fi o banca scolara, scaune, mocheta, laptop,etc) ?
3. Pot trece pe cheltuieli chitantele prin care imi achit impozitele la ANAF?
4. Daca detin un PFA care desfasoara activitate in doua puncte de lucru in aceeasi localitate, sunt necesare 2 registre din acelea de control sau unul e sufucient pentru amandoua? Pot folosi acelasi registru de cheltuieli si incasari pentru ambele puncte de lucru? Dar inventarul? Se fac doua sau unul cu bunurile ambelor puncte de lucru?
Ultima modificare: Luni, 30 Octombrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintare after school prin asociatia de parinti carmen2010 carmen2010 In urma cu 2 ani am infiintat o asociatie de parinti la o scoala din Bucuresti, ea functionand si in prezent. Scopul asociatiei era de a sustine activitatea de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa after-school nucsa nucsa Buna ziua .Eu am mai multe intrebari.Va rog sa ma ajutati.C:sorry:um se tine contabilitatea pfa la after-school?, ce registre se folosesc si de unde se pot ... (vezi toată discuția)
Infiintare after school zent zent Buna ziua, Poate un PFA avand codul CAEN 8891 sa infiinteze un After school? Va multumesc. (vezi toată discuția)