avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Covid 19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Covid 19

Buna ziua! Nu știu dacă este o informație pe care mi-o puteți da Dvs dar voiam sa va întreb in legătura cu restricțiile de circulație pe timp De zi.
Am cununia civilă pe 28 Martie in campina și ma interesează dacă se poate ca părinții mei din buzau pot ajunge. Dacă pot veni cu o declarație ceva...

Alte discuții în legătură

Cununia civila Corina_c Corina_c Buna. Eu si prietenul meu suntem nascuti in Buzau, dar ne-am luat apartament in Bucuresti si avem buletinul cu adresa noua. Vrem sa ne casatorim, dar am dori ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere - recunoastere copil amadeus3000 amadeus3000 Buna ziua. Ma aflu in OLanda acum, de 7 luni muncesc aici, iar luna aceasta iubita mea a nascut. Eu in perioada urmatoare nu pot ajunge acasa, iar intrebarea ... (vezi toată discuția)
Ce se schimbă după cununia civilă? este acceptat concubinajul? alex1234alex alex1234alex Bună ziua! Întrebarea mea este ce se schimbă după cununia civilă? Este acceptat concubinajul? Trăiesc cu logodnicul meu în concubinaj, iar mie nu îmi ... (vezi toată discuția)